Effektiv och smart presentationsutrustning för konferens och skyltning

Vi har flera produkter och tjänster inom display. För konferenslösningar kan vi erbjuda från en enkel display till hela system med videokonferens, ljud samt display med touch. Visa och redigera ert material utan att koppla in en pc eller dela från flera datorer.

För digital signage kan vi erbjuda displayer från 43 – 98 tum. Med dessa kan ni välja med att köra med den interna mjukvaran alt. använda externa mjukvaror där ni kan redigera  materialet från en plats.

Rita, skriv, inspirera

Njut av en slät och traditionell whiteboard i ett flexibelt digitalt format som finns i en mängd olika färger, stilar och bredder. Upp till 4 personer kan skriva samtidigt med valfritt objekt som skrivverktyg.

Samarbeta och digitalisera enkelt

Tack vare Samsung Flips många anslutningsmöjligheter kan arbetsgrupper dela och göra anteckningar direkt i en mängd olika dokumenttyper med optimal grafisk kvalitet.

Intuitiv navigering

Samsung Flips användarvänliga och intuitiva meny underlättar navigering och ger snabb åtkomst till funktioner och visning av hela innehållet. Projektledare kan även förhandsgranska specifika sidor och göra ändringar direkt på skärmen.

Att få ut budskap skall vara enkelt

  • Displayer finns i storlekar 43 – 98 tum
  • Inbyggda och externa mjukvaror efter era behov
  • Tidstyrningar för av/på samt vilket material som skall visas
  • Olika templets
  • Picture in picture för tex. tv och marknadsföring samtidigt