Vi är ett mindre företag som söker konsultuppdrag. Vi har bra teknisk kompetens inom bolaget och de kunder som nyttjar oss är ofta återkommande kunder. Allt är av intresse men lite längre konsultuppdrag med nära samarbete är att föredra.

Vi är jordnära, inget ruff & båg. Vi vill bara göra ett bra jobb och hålla kunderna nöjda. Låter detta intressant kan ni kontakta oss på Tel: 060-13 54 50  

Kunskaper inom It och kontorsutrustning.

Håkan heter jag och här kommer kort info om mig. 

Har bred kunskap inom print med tillhörande mjukvaror. Har även kunskap utav Fiery rip. Skruva och knappa är inget problem när det gäller dessa produkter då jag varit i branschen sen de analoga maskinerna fanns.

Inom IT finns kunskaper för microsoft, osx och linux. Då inom både klient och server lösningar. Detta är även ett intresse jag har som gör att jag gärna utforskar nya lösningar mm.

Har även bred kunskap inom ledarskap då jag varit chef på olika positioner i många år. 

Kontakta oss för ett möte. 

Kunskaper inom kommunikation, fordonsel, elektronik mm.

Stefan heter jag och har lång erfarenhet av kommunikationslösningar så som kommradio och tillbehör. Har full koll på antenner, förluster i kablar mm.

Med min arbetslivserfarenhet har jag både utbildningar och kunskaper inom el och data trafik (canbus) i fordon. Men kan även implementera detta i andra sammanhang. Felsöker elektronik på komponent nivå samt reperationer.

Välkommen att kontakta oss om detta är något ni skulle behöva hjälp med.